אם אתם רוצים לבלות ערב רומנטי חורפי בחברת חתולכם, או סתם לפנק אותו בארוחה יוצאת דופן – זה המתכון בשבילכם: סרדינים ועוף בציפוי פירורי לחם וביצה שאף חתול או חתולה לא יסרבו להם.
חומרים
- קופסת שימורי סרדינים בשמן זית ללא תיבול
- רבע כוס פירורי לחם מחיטה מלאה
- ביצה טרופה
- חצי כפית שמרים
- בשר עוף מנוקה משני שוקיים מבושלות
אופן ההכנה
סננו את הסרדינים, שימרו את שמן הזית בצד ומעכו את הסרדינים. הוסיפו את פירורי הלחם, הביצה והשמרים וערבבו לתערובת אחידה. צפו את בשר השוקיים בתערובת. חממו את שמן הזית ששמרתם במחבת וטגנו עד להשחמה. הסירו מהאש, צננו והגישו.