דף הבית » מאמרים ומידע » תבשיל הודו ואורז חום בפויקה

מאמרים ומידע

תבשיל הודו ואורז חום בפויקה

אם גם אתם, כמונו, אוהבים לקחת איתכם את כלבכם כשאתם מטיילים ברחבי הארץ, זה המתכון בשבילכם: תבשיל הודו ואורז חום אידיאלי ללינת שטח, טעים ומזין, גם בשביל בני אדם.

dog_poike_mainמצרכים:

6 כוסות מים
חצי קילו בשר הודו טחון
2 כוסות אורז חום/מלא
כפית רוזמרין יבש
חצי שקית קפואה של ברוקולי, גזר וכרובית

הוראות הכנה:

:שמים את המים, ההודו, הרוזמרין והאורז בפויקה. מערבבים עד שנוצרת תערובת אחידה, מבשלים על אש גבוהה עד לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים כ-20 דקות נוספות. מוסיפים את תערובת הירקות, מבשלים לעוד 5 דקות, מסירים מהאש, מצננים ומגישים. לרוב אין כל צורך, אך אם לטעמכם (אפשר לטעום) הוסיפו מעט מאוד מלח. בתיאבון!